Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχει βρεθεί πλέον στο… μικροσκόπιο και στενοί τους φίλοι, άνθρωποι που τους συναναστρέφονται σχεδόν καθημερινά μιλούν για έναν σαρωτικό έρωτα για τον οποίο είναι σίγουροι και οι δύο!

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν» λέει ΟΚ! άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Πώς έγινε η αρχή

Όλοι όσοι τους συναναστρέφονται, μιλούν για έναν παθιασμένο έρωτα που ξεκίνησε όταν ο ηθοποιός διεκδίκησε το ενδιαφέρον της Δέσποινας Βανδή γνωρίζοντάς την για πρώτη φορά στο εξοχικό του καλού φίλου και των δύο, τον Λάκη Λαζόπουλου, στην Πάρο.

Παρ’ όλο που αρχικά εκείνη έδειξε κολακευμένη, ήταν αρκετά δύσπιστη και κρατημένη στην αρχή, όπως λέγεται. Όμως, αργότερα, όταν εκείνος συνέχισε να δείχνει το ενδιαφέρον του, με πολλή υπομονή και διακριτικότητα, άρχισε και εκείνη να εξετάζει το όλο θέμα.

«Το μποέμ στοιχείο του χαρακτήρα του και η αυτοπεποίθηση –χωρίς ίχνος έπαρσης– που διέθετε της άρεσαν πάρα πολύ. Όσο η Δέσποινα Βανδή γνώριζε τον Βασίλη Μπισμπίκη καλύτερα, τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δεν δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη» αποκαλύπτουν τα ίδια πρόσωπα από το περιβάλλον τους.

«Ο έρωτας σε φτάνει στα άκρα. Εγώ πάντα ζούσα τη ζωή μου στα άκρα» είχε πει εκείνος σε παλιότερη συνέντευξή του και συνέχιζε: «Πιστεύω ότι μπορεί να έρθει ένας έρωτας στη ζωή σου τώρα που να ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους».


Πηγή: gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr