Βάνα Μπάρμπα: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν σχόλια και αντιδράσεις

Βάνα Μπάρμπα: Συχνά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις της, ενώ η μετριοφροσύνη δεν φαίνεται να είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που την διακατέχουν. Με αυτοπεποίθηση στον Θεό και ύφος καρδιναλίων, η Βάνα Μπάρμπα σε κάθε της εμφάνιση όπως δήλωσε, προκαλεί τον φόβο άλλων γυναικών. Φόβος, από την άποψη πως εκείνη, είναι μακράν η ωραιότερη όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Σε μια από τις συνεντεύξεις της, μίλησε για τα ένδοξα χρόνια περασμένων δεκαετιών. Όταν θεωρούνταν και την χαρακτήριζαν ως το απόλυτο s∈x symbol. Προκαλώντας αμηχανία στις άλλες γυναίκες που τύχαινε να βρεθούν στο ίδιο χώρο μαζί της.

«Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Μη κοιτάς που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη. Ας ήμουν στην ηλικία τους… θα καθόμουν εγώ στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά, είμαι σε άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη» ξεκίνησε να λέει και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουνα, γυναικείο φύλο, έφευγε. Mε φοβόντουσαν. Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι, οπότε έμενα μόνη μου με 2-3 άντρες. Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα. Όταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου», πρόσθεσε.


Μεταξύ άλλων σχολίασε και την ελληνική τηλεόραση, δηλώνοντας ότι της αρέσει πολύ. «Για το GNTM έβγαλα respect» είπε και παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πολύ και το MasterChef.

Για το αν θα έλεγε «ναι» στη συμμετοχή σε κάποιο reality show ανέφερε: «Δεν δέχομαι να με κρίνουν άνθρωποι που δεν έχουν την ίδια πορεία με εμένα. Καλύτερα να με φοβούνται παρά να σε σέβονται, γιατί δεν σε σέβονται ποτέ».

Πηγή: i-diakopes.gr

Πηγή: true.gr