Είχαμε καιρό να δούμε την κόρη της. Είναι κούκλα!

Η Βάνα Μπάρμπα δεν συνηθίζει να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της Φαίδρα – Θεοδώρα.

Η 18χρονη, είναι πλέον μια ενήλικη όμορφη κοπέλα που ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας.
Η μητέρα της, που θεωρείται από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιούς, στηρίζει τις επιλογές της και είναι στο πλευρό της.

«Η Φαίδρα είναι το αντίθετό μου, ακριβώς. Είναι η συνέχεια μου, έχει μια δυναμική ο χαρακτήρας της, αλλά είναι ορθολογίστρια, έχει τα πρέπει που δεν έχω εγώ και από εκείνη μαθαίνω. Μου την έστειλε ο θεός για να διορθώσει εμένα. Είναι ήρεμη δύναμη», είχε πει σε συνέντευξή της.

Η σχέση τους
Η σχέση τους είναι βαθιά και ουσιαστικά παρότι έχει περάσει από διάφορα στάδια. Για την Βάνα Μπαρμπα η κόρη της είναι το σημαντικότερο πλάσμα στη ζωή της.
«Χρόνια σου πολλά μικρη μου πριγκίπισσα ….μεγάλωσες…Δεν θα πάψεις πότε να είσαι για μένα …Το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μου….Το δικό μου αστέρι…άνοιξες τα φτερά σου ..Αλλά η αγάπη μου πάντα θα σε ακολουθει!Χρόνια πολλά φαιδρουλα μου!».

Με αυτά τα λόγια της ευχήθηκε στα γενέθλιά της την 1η Ιουλίου του 2020.Είχε δημοσιεύσει μάλιστα μια φωτογραφία από το παρελθόν με την Φαίδρα κοριτσάκι να είναι στην αγκαλιά της μαμάς της.
Πλέον η κόρη της είναι ένα όμορφο κορίτσι που συνοδεύει τη μητέρα της στις βραδινές εξόδους.Η περήφανη μαμά δημοσίευσε λοιπόν μια κοινή τους φωτογραφία, από μια πρόσφατη έξοδο τους, ποζάροντας πανέμορφες στο φακό.

Η ίδια δεν έκανε κάποιο σχόλιο η φωτογραφία όμως απέσπασε πολλά likes!

Δείτε την στη gallery που ακολουθεί:Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της, Φαίδρα

Πηγή: true.gr