Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν η Βάνα Μπάρμπα η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την οδήγησε χθες στο νοσοκομείο.

«Χθες ένιωσα μια δύσπνοια. Ο φόβος, η κρίση πανικού, το νοσοκομείο της δικής μας γειτονιάς. Εγώ μένω Γλυφάδα και πήγα αμέσως και δεν μπορούσα να κάνω εξετάσεις, αξονική στα πνευμόνια αν δεν έκανα το τεστ για τον κορωνοϊό και έπρεπε να βγουν τα αποτελέσματα σε 8 ώρες. Καθόμουν μέσα και έλεγα θα πάρω τηλέφωνο να πω ότι δεν θα έρθω. Ένιωθα τη φωνή μου και το οξυγόνο. Βγήκα αμέσως αρνητική στον κορωνοϊό.

Η μοναξιά που ήμουν σε ένα blue box, που οι άνθρωποι ήταν τόσο ευγενικοί και μου έλεγε ο γιατρός ότι δεν θα μπω μέσα, ούτε ακτινογραφία, ούτε αξονική. Αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή εκείνο το φόβο “τι κάνω; ο παιδί μου, που, ποιος”. Κάποια στιγμή έκλαιγα κιόλας. Το δικό μου ήταν βρογχίτιδα, είναι ένα πράγμα το οποίο μου δημιουργεί πρόβλημα και πρέπει να είμαι προσεκτική και οφείλω να πω ότι δεν ήμουν προσεκτική. Είμαι στις ευπαθείς ομάδες.

Χθες, μιλώντας με το “Σωτηρία” μου είπε ότι αν είμαι θετική θα απευθυνθείς σε εμάς, δεν θα κάνω καραντίνα σπίτι μου, που σημαίνει ότι αμέσως θα πάρω οξυγόνο. Παίρνω κορτιζόνη τώρα. Θα είμαι η πρώτη που θα κάνει το εμβόλιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζω με αυτό το φόβο», είπε η Βάνα Μπάρμπα. Δείτε ακόμα την φωτογραφία με την κόρη της.

Βάνα Μπάρμπα: Έδωσε αγκωνιά στον Μπερλουσκόνι – «Είναι γυναικάς, μου είπε…»
Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Χιούστον το λύσαμε και έκανε μια αποκάλυψη για ένα άγνωστο περιστατικό με τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε πως σε μια βραδιά πίσω στα 90s και στα oscar καλύτερης ταινίας που είχε βρεθεί, ο Σίλβιο προσπάθησε να έρθει κοντά της.

«Εκείνη τη βραδιά έγινε χαμός. Εκεί έπαιξε μπάλα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πολύ γυναικάς. Ήμασταν στα Όσκαρ και δεν ήθελε να σηκωθώ από την καρέκλα. Ήθελα να πάω να φτιάξω το παπούτσι μου και μου λέει “Εδώ. Κάθεσαι εδώ”. “Τι είπες; Κάθομαι εδώ;”, του απάντησα και του έδωσα αγκωνιά. Ποτέ δεν ήταν ωραίος. Είχε μια καούκα, περουκίνι».

Πηγή: true.gr