Η Βαλέρια Λάτσιου μεγάλωσε και είναι μία κούκλα!

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, η οποία πια είναι 12 χρονών και μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια!

Τη Βαλέρια Λάτσιου την είδαμε στην τελευταία εκπομπή της μαμάς της, της Ελένης Μενεγάκη, που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μιας και την επόμενη – τουλάχιστον – σεζόν αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση… Η Βαλέρια Λάτσιου μας θύμισε πολύ την Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, που τότε ήταν καστανή.

Η Βαλέρια Λάτσιου όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στην πανέμορφη μαμά της.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει στο παρελθόν για την μεσαία κόρη της Βαλέρια Λάτσιου: «Η αλήθεια είναι ότι η Βαλέρια έχει πάρει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου. Φαινότανε από μικρό και τώρα που μεγαλώνει… ακόμα πιο πολύ!».

Η Βαλέρια είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει σε εκπομπή της ποιο παιδί της της μοιάζει περισσότερο και τότε είχε τονίσει: «Η Βαλέρια μου μοιάζει πολύ, είναι ίδια εγώ, η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπάς της, ο Μάκης, με μπλε μάτια, δεν έχει κάτι άλλο από εμένα… Τα έχω ξεπεράσει αυτά, δεν έχω άγχος… στην αρχή περίμενα να με δω στο πρώτο, δεύτερο παιδί, τώρα ξέρω γεννάω μπαμπάδες»!

Η Βαλέρια μεγαλώνει και μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της την Ελένη Μενεγάκη και δες όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με την κόρη της!Πηγή: true.gr