Ο Βαλάντης φιλοξενήθηκε στο πλατό του Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευμορφιάδη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τι έκανε η πρώτη μπροστά του και τον ενόχλησε.

Με αφορμή την ερώτηση για την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφορικά με το πρόβλημα υγείας της, ο Βαλάντης εξήγησε:

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη.

Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος. Τότε, η Αθηνά με ρώτησε αν μου αρέσει η Ευρυδίκη κι εγώ της απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Βέβαια, της είπα ότι αν θέλει να τη βοηθήσω με μία ψεύτικη σχέση ριάλιτι, να το κάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε πιο πολύ» πρόσθεσε ο Βαλάντης, αποκαλύπτοντας ότι η Αθηνα Ευμορφιάδη ήταν η «προξενήτρα» σε μία υποτιθέμενη σχέση του τραγουδιστή και της πρώην παίκτριας του My Style Rocks.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Πηγή:Tlife.gr

Πηγή: true.gr