Στη Μύκονο βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού για τη βάφτιση του γιου του, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Πέρασαν σχεδόν οκτώ μήνες από τον χαμό του επιχειρηματία, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο με την καινούργια του Ferrari, αλλά το σπίτι της οικογένειάς του γέμισε ξανά χαρά, αφού βαφτίστηκε ο δίχρονος γιος του, ο οποίος ονομάστηκε Γιώργος-Μιχαήλ. Το πρώτο όνομα είναι από τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο είναι του παππού του, από την πλευρά της οικογένειας του Τζώρτζη Μονογυιού.

Η βάπτιση έγινε σε στενό οικογενειακό στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο. Νονοί του μικρού έγιναν η θεία του -αδερφή του Τζώρτζη- Κατερίνα Μονογυιού και ο αδερφικός του φίλος, Θωμάς Σφυρής.

Η στιγμή ήταν έντονη καθώς απουσίαζε από την τελετή ο πατέρας του παιδιού. Όπως δήλωσε όμως η Κατερίνα Μονογυιού μετά την ολοκλήρωση της τελετής ήταν σαν να βρισκόταν δίπλα της ο αδερφός της: «Οι ψυχές δεν φεύγουν απο τη γη, παρά μόνο τα σώματα. Ένιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός. Ο μικρός Γιώργος-Μιχαήλ, εκτός από ανηψιός μου, είναι πλέον και πνευματικό μου παιδί, με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής. Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία και θα τον στηρίξω στα όνειρα του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός από εκεί ψηλά που βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό».

Η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνα δεν έκρυψε την συγκίνησή της: «Οι ψυχές δεν φεύγουν από τη γη, παρά μόνο τα σώματα. Ένιωθα ότι ο Τζώρτζης ήταν εδώ και ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει και αυτός. Ο μικρός Γιώργος-Μιχαήλ, εκτός από ανηψιός μου, είναι πλέον και πνευματικό μου παιδί, με όσα συνεπάγεται αυτός ο τίτλος τιμής. Θα είμαι δίπλα του ως νονά και ως θεία και θα τον στηρίξω στα όνειρα του, πάντα με την ευχή που θα του δίνει ο αδελφός από εκεί ψηλά που βρίσκεται. Ευχαριστώ πολύ τη μητέρα του που με εμπιστεύτηκε και ως νονά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στον καλό φίλο του αδελφού μου, τον Θωμά, με τον οποίο βαφτίσαμε μαζί το μωρό».

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: true.gr