Μια περήφανη μητέρα είναι για άλλη μια φορά η Τζένη Μπαλατσινού! Αυτή τη φορά για την κόρη της Αλεξάνδρα που κατάφερε σήμερα μέσα σε αντίξοες συνθήκες λόγω κορονοϊού να αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο! Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου αποφοίτησε από το Georgetown University που βρίσκεται στην Oυάσιγκτον των Η.Π.Α και η μαμά Τζένη, δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και την περηφάνεια της για το επίτευγμα της κόρης της!

“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την αγάπη, περηφάνεια και συγκίνηση που νιώθω Αλεξού μου! Σε μια τόσο δύσκολη χρόνια για όλους κατάφερες να αποφοιτήσεις και να σταθείς ψηλά! Τα φτερά είναι εκεί.. το μόνο που μένει είναι να πετάξεις! #fly #babe #HOYAS2021 HOYA SAXA! @georgetownuniversity” έγραψε η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της!


Η Αλεξάνδρα έχει καταφέρει πολλές επιτυχίες στην πανεπιστημιακή της πορεία και η μητέρα της είναι χαρούμενη όσο ποτέ για την επιτυχία και την πρόοδο της κόρης της. Συγκινημένη παρακολούθησε διαδικτυακά την τελετή αποφοίτησης της κόρης της!

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr