Την πρώτη της φωτογράφηση 4 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού στο περιοδικό Down Town.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Βένια Καραγιάννη, η Τζένη Μπαλατσινού εμφανίστηκε με εξομολογητική διάθεση, αφού μίλησε για όλα, την αρχή της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια, το διάστημα που πέρασαν χωριστά, την επανασύνδεση μέχρι την πρόταση γάμου και τον ερχομού του παιδιού τους ανήμερα των Χριστουγέννων.

“Μπορείς να πεις πως ήταν και καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό επικοινωνούμε με τα μάτια” δηλώνει η Τζένη Μπαλατσινού και στη συνέχεια αναφέρεται στο μικρό χρονικό διάστημα που πέρασαν χωριστά.

“Με τον Βασίλη έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά μου και γιατί γνώρισα κάποιον πολύ γρήγορα στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πως αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δε μπορούμε να ζούμε χώρια”.

Όσο για την πρόταση γάμου, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε τον πολύ τρυφερό με τον οποίο έγινε λέγοντας: “Συνέβη πολύ γλυκά, στον καναπέ, έπειτα από πολύ Νetflix, πολύ τρυφερά μου είπε: “Θέλω να είμαστε επίσημα οικογένεια. Τι λες;”

Δε θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στον ερχομό του γιου της και τον δύσκολο τοκετό που είχε.

“Aνα δεκαετία κάνω και ένα παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία για αυτό που ζούμε. Είχα προαίσθημα ότι θα είναι ένας δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Κάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη ΜΕΘ νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί” είπε.

Πηγή: true.gr