Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, υποδέχθηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή, με σχόλιο για το ότι έγινε νονός εν μέσω lockdown

“Θερμή υποδοχή” επεφύλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, έγινε νονός εν μέσω lockdown, επικαλούμενος “ειδική άδεια”

Ενώ ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και έκανε παρέμβαση, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, “Κύρωση Επενδυτικής Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ” και συναφείς διατάξεις”, μπήκε στην αίθουσα ο κ. Γεωργιάδης.

“Ήρθε ο νονος, πάντα άξιος”, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε: “Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρο χαμηλού επιπέδου. Θα δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Θα αποδείξετε ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα. Θα αποδείξετε ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα. Θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, διότι είσαστε από άλλη γκάμα, έχετε κατι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη”.

Πηγή: true.gr