Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσαν πληθώρα αντιδράσεων.

«Είδα στο twitter ένα #cancel_rouvas και πάτησα να δω τι είναι και είδα όλη αυτή την κατάσταση. Ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Εγώ δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη. Και ο αδερφός μου να ήταν, και η μάνα μου να ήταν και πάλι καταδίκη θα ήθελα. Δε θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο για κανέναν αν έχει έναν έντιμο πρότερο βίο ή αν μου έχει φερθεί εμένα καλά.

Δεν έχει σημασία το δέντρο, αλλά το δάσος. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης αλλά αρκετοί. Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους. Δεν παίρνει το πράγμα πια άλλη νοθεία, είτε να νερώσουμε το κρασί. Πρέπει το πράγμα πια να φτάσει σε ένα τέλος και να υπάρχει και διαρκής υπενθύμιση για τα επόμενα χρόνια. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, μπορεί τώρα να πληρώσει τη νύφη ένας ή δύο ή τρεις που είναι οι θύτες και άλλοι μετά από χρόνια να ξεπεταχτούν και να είναι πιο έτοιμοι.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποστήριξε λίγο αργότερα πως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μην ντρέπονται τα θύματα.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr