Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τον ληστή που βρέθηκε στο σπίτι του πριν δύο ημέρες – Ήταν γνωστός του

Για τις κλοπές που ανακάλυψε ότι γίνονταν στο σπίτι του επί 1,5 χρόνο μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο γνωστός κομμωτής, που έπεσε πριν λίγες ημέρες θύμα κλοπής μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως το άτομο που βρέθηκε εκείνο το βράδυ στο σπίτι του, ήταν γνωστός του και μάλιστα, τον έκλεβε επί ενάμιση χρόνο.

«Έπαθα σοκ με τον ληστή, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Μόλις του έβγαλαν την κουκούλα μπροστά μου οι αστυνομικοί, έπαθα σοκ. Λέω… εσύ; Δεν ήταν κολλητός μου φίλος, ήταν γνωστός μου», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ληστής είχε πρόσβαση στο σπίτι του, αφού είχε βγάλει αντικλείδι, όταν εκείνος του έδωσε τα κλειδιά του για να του φέρει έναν καφέ.

«Είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και του ζήτησα να πάει να μου πάρει έναν καφέ. Μου ζήτησε τα κλειδιά του σπιτιού για να ανοίξει, ώστε να μη μου χτυπήσει το κουδούνι. Του τα έδωσα και αυτός πήγε κι έβγαλε αντικλείδια. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και έμπαινε ό,τι ώρα ήθελε, εκείνη την ημέρα ήταν στις 02:30 τη νύχτα», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν ήθελε να πάρει το ζήτημα μεγαλύτερες διαστάσεις και αποφάσισε να δώσει τόπο στην οργή και να μην κινηθεί νομικά.

«Πραγματικά φοβήθηκα, αλλά επειδή ήταν και μέρα Χριστουγέννων και ήταν μέρα της γιορτής του, έδωσα τόπο στην οργή και δεν έκανα μήνυση. Μου ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι θα μου φέρει τα πράγματα και κάποια χρήματα πίσω από αυτά που μου πήρε», κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr