Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι πια μαζί, ύστερα από 10 χρόνια γάμου, τον οποίο και αποφάσισαν να λύσουν, με το ζευγάρι να επιβεβαιώνει τις φήμες, που πέραν του χωρισμού έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, μάλιστα, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης φέρονται να έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Στη ζωή τουλάχιστον του ενός έχει μπει τρίτο πρόσωπο που τον ή την βοηθά να περνά όμορφότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα νέα κεφάλαια στα προσωπικά τους έχουν ανοίξει εδώ και καιρό, καθώς το διάστημα που δεν είναι μαζί είναι μεγάλο.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο δεν εκμεταλλεύτηκαν την προσωπική τους ζωή επικοινωνιακά.

Δεν ήθελαν να δίνουν στόχο και να προκαλούν με λεπτομέρειες της οικογενειακής τους ζωής. Η προστασία των παιδιών τους ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα.

Απόδειξη όλων αυτών είναι ότι και η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους ήρθε λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο, επιλογή που δεν ήταν τυχαία χρονικά, καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να προκαλέσουν τα media.

Μπορεί όλοι στον χώρο να γνώριζαν για το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, κανένας όμως δεν το δημοσιοποίησε όλο αυτό το διάστημα.

Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια, οι δυο τους κέρδισαν τον σεβασμό των Μέσων, κάτι που πάντα ήθελαν να κατακτήσουν.

Πηγή: true.gr