Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση.

Ένα τρομερό περιστατικό καταγράφηκε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Άμστερνταμ με προορισμό την Ιμπίζα της Ισπανίας, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στο αεροπλάνο και δεν φορούσε μάσκα. Μάλιστα, δεν… πειθάρχησε στις φωνές των υπολοίπων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πτήση της KLM από την πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχαν επιβάτες από την εν λόγω χώρα αλλά και την Βρετανία. Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται η ισπανική «Marca», όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας, που δεν φορούσε μπλούζα, δεν θέλησε να βάλει την προστατευτική μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική για τις πτήσεις.

Τότε, ακολούθησε χαμός, με τους μισούς να επιτίθενται στον Βρετανό επιβάτη και τους άλλους μισούς προσπαθούν να τον σώσουν. Έπειτα από λίγο, ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο διάδρομο, αιμόφυρτος, μια και μία δυνατή μπουνιά είχε… προσγειωθεί στο πρόσωπό του.

Το σκηνικό… ολοκληρώθηκε, όταν ένας αεροσυνοδός έπεσε πάνω στον επιβάτη, προκειμένου να τον προστατεύσει και έβαλε το κορμί του ως… ασπίδα από τις συνεχόμενες «ψιλές» που είχε… φάει.

Πηγή: true.gr