Δραματική στιγμή σε λούνα παρκ στη Γιούτα με έναν 32χρονο να κρέμεται από τη μπάρα ασφαλείας σε ύψος 50 μέτρων και η πτώση να είναι αναπόφευκτη.
Μία παρκαδόρος, έβγαλε το κινητό της και τραβούσε βίντεο έναν άντρα που είχε κρεμαστεί από τη μπάρα ασφαλείας σε «μύλο» Sky Ride στο λούνα παρκ Lagoon στη Γιούτα των ΗΠΑ, γιατί πίστευε πως ήταν κάποιου είδους κόλπο, ίσως κινηματογραφικό.

Μόνο που ο 32χρονος άντρας δεν είχε εξάρτηση, δεν ήταν κάπου δεμένος και η κατάληξη ήταν τραγική, καθώς έπεσε από τα 50 μέτρα ύψος και έχασε τη ζωή του.

Η Lucy Grace Astilla κατέγραψε το τραγικό περιστατικό και ανέφερε στην Gephardt Daily of Utah: «Νόμιζα ότι ήταν κάποιο κόλπο… Ή ότι πρόκειται για κάποιο γυμναστή που έκανε προπόνηση στο American Ninja Warrior, αλλά μετά παρατήρησα ότι δεν είχε εξοπλισμό που θα τον έσωζε από πτώση».

Η Lucy Grace Astilla με το σύζυγό της πήγαν στον χειριστή και φώναξαν: «Σταμάτα, σε παρακαλώ τη διαδρομή. Κάποιος κρέμεται» και εκείνη την ώρα άκουσαν ουρλιαχτά από τους ανθρώπους.

«Νομίζαμε πως ήταν επειδή είδαν τον άντρα να κρέμεται, αλλά ήταν γιατί… είχε πέσει. Τα ουρλιαχτά ήταν επειδή ο άντρας έπεσε».

Όταν έφτασαν στο σημείο, είχε μαζευτεί το πλήθος και οι άνθρωποι κάλεσαν το 911, αλλά «όλα έγιναν τόσο γρήγορα» είπε η Lucy Grace Astilla.

«Από τότε, δεν μπορώ να κοιμηθώ, εξακολουθώ να έχω μια τραυματική εμπειρία» ανέφερε.

Τόσο η αστυνομία όσο και ο εκπρόσωπος του Lagoon υποστηρίζουν πως υπήρξε βλάβη και η έρευνα συνεχίζεται ενώ η Lucy Grace Astilla, η οποία ανέφερε πως έχει χάσει τον ύπνο της, αναρωτιέται αν υπήρχε περίπτωση να σωθεί ο άντρας, από τη στιγμή που δεν είχε κανέναν δίπλα του.

πηγη: gazzetta.gr

Πηγή: true.gr