Ο Trannos είναι ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της γενιάς του, που σημειώνει επιτυχία με τα τραγούδια του.

Συγκεκριμένα ο Trannos τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο νούμερο ένα στις τάσεις του Youtube μετά το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο σε δέκα ημέρες έχει ξεπεράσει τις δύο εκατομμύρια προβολές.

Trannos: Τα παιδικά χρόνια και η αγάπη για τη μουσική

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, την μητέρα του, για την εφηβεία του ενώ αποκάλυψε πως βγήκε το καλλιτεχνικό του όνομα.

trannos

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του γνωστού τράπερ

Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια ανέφερε: «Στην εφηβεία μου ήμουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά, ούτε στο σχολείο ούτε για δουλειά. Ήθελα να τραγουδάω. Η μουσική με ηρέμησε, βρήκα ένα νόημα στην ζωή μου. Βρήκα να κάνω κάτι που αγαπάω και να συντηρούμαι οικονομικά, δεν χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Έχω ρίξει πολλή δουλειά, κάθε μέρες. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να βγάλεις ρυθμό, να βάλεις τα λόγια, να είναι πιασάρικα. Είναι χίλια πράγματα. Είναι 12 με 14 ώρες δουλειάς στο στούντιο κάθε μέρα. Με τα φιλαράκια μου βγάλαμε το Trannos (το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος). Με λέγανε όλοι έτσι και δεν το πολυσκέφτηκα ποτέ να πω την αλήθεια. Δεν είπα ότι θα γίνω μεγάλος καλλιτέχνης για να σκεφτώ και ένα άλλο όνομα. Από το “μεγάλος και τρανός”, κρατήσαμε μόνο το δεύτερο και το έχω κάνει Trannos για να ξεχωρίζει».

trannos

«Η μαμά τα ξέρει καλύτερα από μένα, είναι πολύ κουτσομπόλα. Γουστάρει, γουστάρει. Θέλει να βλέπει από πριν τα βίντεο – κλιπ. Μπορεί να μου πει ότι αυτό το πλάνο είναι χάλια ή μου στέλνει στο Instagram και μου λέει “τι φωτογραφία ανέβασες; σβήστην, δεν είναι καλή η ανάλυση”. Έχω έναν αδερφό και δύο ανιψάκια», είχε πει χαρακτηριστικά ο Trannos.

Πηγή: true.gr