Ο πόλεμος στην γενέτειρά της σήμανε συναγερμό στον Άγιο Δομίνικο

Παγκόσμιος συναγερμός από την κατάσταση στην Ουκρανία, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει μέχρι και το Survivor που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο! Τώρα θα μας πείτε τι σχέση μπορεί να το ένα με το άλλο και θα έχετε και δίκιο! Ωστόσο επηρεάζει το μέλλον μιας συγκεκριμένης παίκτριας του παιχνιδιού.

Και ο λόγος φυσικά για την Κάτια Ταραμπάνκο. Είναι γνωστό πως η παίκτρια κατάγεται από την Ουκρανία , όπου αυτή την στιγμή βιώνει την ρωσική εισβολή. Ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν πως η καταγωγή της Κάτιας είναι από την Μαριούπολη, ακριβώς δηλαδή στην περιοχή που χτυπούν οι Ρώσοι!

Επικοινώνησε με την οικογένειά της η Κάτια Ταραμπάνκο

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως έχουν ενημερώσει την Κάτια Ταραμπάνκο για την τραγική εξέλιξη και βρίσκεται στο χέρι της το τι θα κάνει! Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ατζούν ήρθε σε επικοινωνία με την παίκτρια των Διασήμων και της αποκάλυψε πως η πόλη της δέχεται επίθεση από τους Ρώσους, με συγγενείς της Κάτιας να βρίσκονται στην περιοχή! Όχι μητέρα και αδελφός, αλλά ξαδέλφοι, θείοι και αρκετοί άλλοι.

Χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός της τόνισε πως δεν δεσμεύεται με καμία ρήτρα για αποχωρήσει για έναν τέτοιο λόγο και είναι στο χέρι της αν θέλει να φύγει! Η Κάτια από την πλευρά της ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με την μητέρα της, όπως και έγινε. Το μοντέλο επικοινώνησε με την μητέρα της για να μάθει τις εξελίξεις, με την ίδια να καθησυχάζεται πως όλοι της οι συγγενείς είναι ασφαλείς, ωστόσο έχει ενημερωθεί πως η πόλη της βρίσκεται υπό την πολιορκία των Ρώσων…

Προς το παρόν δεν δείχνει η ίδια θέληση να αποχωρήσει, όμως το σενάριο αυτό παραμένει ανοικτό σε περίπτωση που η κατάσταση στην Ουκρανία ξεφύγει από τον έλεγχο, διότι σε μια τέτοια κατάσταση θέλει να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της! Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Η ουκρανική καταγωγή της – “Έχω ελληνικό αίμα”

Η Κάτια Ταραμπάνκο γεννήθηκε στην Μαριούπολη της Ουκρανίας στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Στην Ελλάδα ήρθε όταν ήταν 6 ετών. Η μητέρα της κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας. Στην Ελλάδα αρχικά είχε έρθει η μητέρα της και 3 χρόνια μετά ήρθε η Κάτια και μετά ο πατέρας της και ο αδερφός της.

“Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας” είχε πει στην εκπομπή του Star “Η φωλιά των κούκου” η Κάτια Ταραμπάνκο.

Πηγή: true.gr