Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ουκρανία, όταν γυναίκα κατέγραψε καρέ-καρέ τον σύζυγό της να βουτά σε παγωμένο ποτάμι και να μην ξαναβγαίνει στην επιφάνεια.

Άδοξη κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 38χρονου να βουτήξει στον παγωμένο ποταμό Chortomlyk στις 5 Φεβρουαρίου, καθώς παρασύρθηκε από το γρήγορο ρεύμα.

Ο άνδρας μάλιστα είχε ζητήσει από τη γυναίκα του να τον κινηματογραφήσει καθώς πηδούσε, ωστόσο λόγω της τροπής που πήρε το συμβάν στο σημείο κλήθηκαν οι διασώστες, αφού ο 38χρονος δεν κατάφερε να επιστρέψει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε βάθος 13 ποδιών την επόμενη μέρα.

Ουκρανία: Η συνομιλία του ζευγαριού πριν την τραγική κατάληξη
Στο βίντεο το ζευγάρι ακούγεται να μιλάει πριν την τραγωδία. «Δεν φοβάσαι;» ακούγεται να λέει σύζυγος του, «Δεν κρυώνεις;» με εκείνον να απαντά «όχι».

Η θερμοκρασία ανερχόταν στους -5 βαθμούς Κελσίου, η γυναίκα του λέει: «Θεέ μου, δεν το αντέχω, κάνει τόσο κρύο». Στη συνέχεια, ο 38χρονος βγάζει το πουκάμισό του, λυγίζει τους μύες του και κάνει με τα χέρια του ένα σταυρό.

Η σύζυγος ακούγεται να λέει στον άντρα της καθώς ετοιμάζεται να πηδήξει: «Κάνει κρύο, Θεέ μου, ελπίζω να μην αρρωστήσεις». Στη συνέχεια, καθώς αυτός βυθίζεται στα πόδια πρώτα, εκείνη λέει: «Ω Θεέ, τόσο ανησυχητικό…» και ακολουθεί: «Μαμά».

Τρομαγμένη, αναφωνεί: «Πού είναι; Πού είναι? Ω Θεέ μου! Πού είναι? ‘Στη συνέχεια, ζητά βοήθεια από τους περαστικούς, λέγοντας: «Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω. Να καλέσω τους διασώστες;».

Ο φίλος του άνδρα προσπαθεί να κόψει άλλη μια τρύπα στον πάγο. Οι διασώστες στην περιοχή Dnipropetrovsk βούτηξαν στο ποτάμι αλλά δεν κατάφεραν να τον βρουν ζωντανό. Την επόμενη μέρα, στις 6 Φεβρουαρίου, εντόπισαν το σώμα του σε βάθος 13 ποδιών, περίπου 70 πόδια από την ακτή.

Πηγή : enimerotiko.gr

Πηγή: true.gr