Θέλετε να δείτε 15 +1 φωτογραφίες από το minimal και ευήλιο διαμέρισμα της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια στο κέντρο της Αθήνας;

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους ζουν μαζί με τη σκυλίτσα τους Στέλλα σε ένα minimal και ευήλιο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που θα σε ξετρελάνει.

Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια;
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι πολύ ερωτευμένοι και κάθε φορά που μιλούν δημοσίως ο ένας για τον άλλο χρησιμοποιούν τρυφερά λόγια γεμάτα συναισθήματα. Ωστόσο αποτελούν ένα από τα πιο low profile ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σπάνια μοιράζονται κοινά τους στιγμιότυπα.

Μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 11 Οκτωβρίου 2021 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα. Η τελετή ήταν πολιτική, αλλά πολύ ρομαντική και πραγματοποιήθηκε στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα.

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: 15 +1 φωτογραφίες από το minimal και ευήλιο διαμέρισμα τους στο κέντρο της Αθήνας:

Δείτε το σπίτι του ζευγαριού στο παρακάτω βίντεο του Κωστή Μαραβέγια από το 14.10 λεπτό:

Πηγή : glance.gr

Πηγή: true.gr