Τατιάνα Στεφανίδου: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής της
Η Τατιάνα Στεφανίδου, απάντησε στον Αλέξη Κούγια. Η δημοσιογράφος μέσα από τον αέρα της εκπομπής T-live αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου, που προειδοποιεί με μηνύσεις συγκεκριμένες εκπομπές, με αφορμή την προβολή της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση – προειδοποίηση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια απάντησε ανοιχτά στους τηλεθεατές δηλώνοντας πως θα συνεχίσει την δημοσιογραφική έρευνα σε μια υπόθεση η οποία τάραξε το κοινό και εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη.

«Ο κύριος Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στην ουσία απειλώντας μας με ένδικα μέσα για την συνέχιση της αναπαραγωγής της υπόθεσης. Το γεγονός ότι συνεχίζουμε την δημοσιογραφική έρευνα, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το έργο της υπεράσπισης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τη θέση της κατηγορούμενης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε και τον ίδιο τον κύριο Κούγια, ο οποίος έχει μια τεράστια πορεία στην δικηγορία, είναι πάντα πολύ μαχητικός με πολλές δίκες στα δικαστήρια, απόλυτος σεβασμός», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και συνέχισε: «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει και η δημοσιογραφική έρευνα, κι όταν υπάρχουν πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ – μιλάμε πάντα για πληροφορίες- γιατί πρόσβαση στην δικογραφία δεν έχουμε, τα στοιχεία όμως του ρεπορτάζ θα τα δημοσιοποιήσουμε. Είναι μία υπόθεση η οποία ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο, μια υπόθεση που μας έχει συνταράξει, με μια γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία της παιδιά… θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφική έρευνα» ήταν η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια.

Τατιάνα Στεφανίδου: Όλα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος

Πηγή : i-diakopes

Πηγή: true.gr