Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, περνάει πολύ χρόνο στο καμαρίνι της.

To εσωτερικό του καμαρινιού της το οποίο φέτος βρίσκεται μέσα στο πλατό – όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει και η ίδια – θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια που μετά από έναν χρόνο απουσίας επέστρεψε φέτος δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του Mega, το κανάλι από το οποίο ξεκίνησε την τηλεοπτική της διαδρομή, δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη και χαλαρή από ποτέ. Καθημερινά μάλιστα, φροντίζει να τροφοδοτεί τον λογαριασμό της στο Instagram τόσο με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της όσο και με εικόνες από το πλατό και τους συνεργάτες της.

Σήμερα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μια φωτογραφία μέσα από το καμαρίνι της. Όπως θα δεις και εσύ, οι τοίχοι είναι σε γκρι τόνους ενώ υπάρχει ένα μεγάλο γραφείο με έναν επίσης μεγάλο καθρέφτη ενώ στην ακριβώς απέναντι πλευρά υπάρχουν ραφιέρες για τα προσωπικά αντικείμενα της παρουσιάστριας.

Σε ανάρτηση που είχε κάνει λίγες μέρες πριν, πάλι μέσα από το καμαρίνι της, φαινόντουσαν και τα δεκάδες ζευγάρια παπούτσια που υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Δες παρακάτω όλες τις αναρτήσεις που έχει κάνει η παρουσιάστρια μέσα από το καμαρίνι της.

Πηγή: true.gr