Η στιγμή που η Κατερίνα Καραβάτου βρήκε και πάλι τα πατήματά της μετά τις δύσκολες ώρες του διαζυγίου από τον Κρατερό Κατσούλη.

Η Κατερίνα Καραβάτου έκατσε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα, τονίζοντας συγκινημένη ότι τον τελευταίο καιρό δεν της έχουν συμβεί και λίγα στη ζωή της, φέρνοντας και τρομερή επιτυχία στην εκπομπή της παρουσιάστριας. Έπειτα από μία αναπάντεχη εξομολόγηση στον αέρα της τελευταίας της εκπομπής στο Star, η παρουσιάστρια βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη στο Mega και την εκπομπή «Τι λες τώρα».

«Νιώθω κάπως περίεργα που είμαι ξανά σε τηλεοπτικό πλατό γιατί μετά το τέλος της προηγούμενης εκπομπής είναι πρώτη φορά που εμφανίζομαι. Δε μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Μου αρέσει να είμαι κάπου όπου αισθάνομαι ασφαλής και σίγουρη. Ωστόσο, δεν είναι δική μου απόφαση. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, λοιπόν, λες: “τώρα πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου, που πριν δεν τον σκεφτόσουν” και να κάνεις αυτό που είναι καλύτερο για σένα» είπε, αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Και συνέχισε: «Με βοήθησε ο Θεός και η τύχη γιατί όλα αυτά τα χρόνια συνεπούς εργασίας με καλές προθέσεις και χωρίς να έχω προκαλέσει ποτέ προβλήματα πουθενά, μόλις επικοινώνησα ότι φεύγω από τον προηγούμενο σταθμό, είχα προτάσεις. Η ζωή μας πηγαίνει στο δρόμο που θ’ ακολουθήσουμε».

Πηγή: true.gr