Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη επιβεβαίωση του instanews.gr. Η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό των Νέων επιβεβαιώνει το προημερών ρεπορτάζ του instanews.gr για την πρώτη δημοσκόπηση μετά τις φωτιές. Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας και το πρώτο καμπανάκι στο Μαξίμου ήχησε.

Ο πρωθυπουργός είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του για έναν δομικό ανασχηματισμό και απλώς οι δημοσκοπήσεις έφεραν πιο κοντά τις ανακοινώσεις. Το αργότερο έως τις 10/9 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ανοίξει τα χαρτιά του και θα έχει ανακοινώσει τις αλλαγές οι οποίες θα είναι μεγάλες και θα συζητηθούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του instanews.gr έξι (τουλάχιστον) πρωτοκλασάτοι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης θα εγκαταλείψουν τη θέση τους. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκη Κεραμέως, Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλης Κικίλια και Λίλα Μενδώνη τελειώνουν από τις σημερινές τους θέσεις.

Κάποιοι θα αποχωρήσουν εντελώς από το κυβερνητικό σχήμα και κάποιοι άλλοι θα αξιοποιηθούν σε νέο πόστο (Βασίλης Κικίλιας, Χρήστος Σταϊκούρας στη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη).

Το σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει πάρει την απόφαση για ριζικές αλλαγές που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις. Μετράμε αντίστροφα πλέον…

πηγη: instanews.gr

Πηγή: true.gr