Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου».

Σαν βόμβα «έσκασε» το καλοκαίρι η είδηση του χωρισμού της Τζούλια Νόβα με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου.

Μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του πρώην ζευγαριού, φαίνεται πως οι σχέσεις των δύο έχουν αποκατασταθεί και είναι πλέον φιλικές.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους η Τζούλια Νόβα μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό της καθώς επίσης αναφέρθηκε και στη νέα του σχέση.

«Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις» και πρόσθεσε:


«Το ξέρω ότι ο Γιάννης έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια χρειαζόμασταν μια εξέλιξη. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε»

Αναφορικά με τα δικά της σχέδια η ίδια αποκάλυψε πως πρώτο μέλημα της είναι βρει το ιδανικό σπίτι για εκείνη.

«Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου».

Πηγή: true.gr