Το διαζύγιο της γνωστής παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο, φαίνεται πως σήμανε παράλληλα και τη ρήξη της φιλίας ανάμεσα στις Ελένη Μενεγάκη, Τζένη Μπαλατσινού και Δέσποινα Βανδή.

«Αυτές οι τρεις πάνε πακέτο» έλεγαν όσοι έβλεπαν τις τρεις διάσημες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Σύμφωνα με δημοσίευμα πριν από χρόνια όταν οι τρεις διάσημες βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, η Μπαλατσινού και η Βανδή λέγεται ότι ζήτησαν από την γνωστή παρουσιάστρια να ξανασκεφτεί και να μην προχωρήσει στο τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό YES! η Ελένη Μενεγάκη είχε πάρει την απόφασή της. «Οι φωνές της Ελένης ακούγονταν μέχρι την Ομόνοια» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη: Το τέλος της φιλίας με Δέσποινα Βανδή και Τζένη Μπαλατσινού
«Η ζωή τα έφερε έτσι που δεν υπάρχει η μια στη ζωή της άλλης. Εγώ την έχω καλά μέσα μου την Ελένη. Θεωρώ ότι κι εκείνη με έχει καλά. Απλά δεν ξανασυναντηθήκαμε», είχε δηλώσει η ερμηνεύτρια σε συνέντευξή της. «Με τη Δέσποινα απλά χαθήκαμε» παραδέχτηκε από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη που φαίνεται να ενοχλήθηκε περισσότερο από τον τρόπο που τα τότε περιοδικά που είχε ο τότε σύζυγός της Τζένης Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος χειρίστηκαν το θέμα του διαζυγίου που έσκασε σαν είδηση «βόμβα» στο χώρο της showbiz.

Πηγή: true.gr