Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί 4 υπέροχα παιδιά, ενώ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017.

Ο τραγουδιστής μπορεί σήμερα να βιώνει την απόλυτη ευτυχία με την Κάτια Ζυγούλη, ωστόσο στο παρελθόν είχε ζήσει έναν πολύ δυνατό έρωτα με άλλη γυναίκα στο πλευρό του.

Ο λόγος για την κούκλα μελαχρινή Ρεμπέκα Γουάνγκ. Στις αρχές του 2000, ο Σάκης Ρουβάς είχε ερωτευτεί την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Μια σχέση που είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είναι φυσικό, τα περιοδικά της εποχής αφιέρωσαν πολλές σελίδες στη σχέση του ποπ ειδώλου με την ακαταμάχητη Γουάνγκ. Οι φωτογραφίες έδειχναν τον ερμηνευτή και τη μελαχρινή Κινέζα χαμογελαστούς να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα και τη συντροφιά του άλλου.

Μοίραζαν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Παρίσι, όπου ζούσε τότε ο Ρουβάς για τις ανάγκες της καριέρας του και στο Λονδίνο, τον τόπο κατοικίας εκείνης. Η Γουάνγκ, μάλιστα, τον συνόδευε ακόμη και σε περιοδείες του.

Λέγεται πως ήταν τόσο δυνατά τα αισθήματά τους που σκέφτηκαν ακόμη και το ενδεχόμενο του γάμου.

Ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς παράτησε την πρώην σύντροφό του ενώ πήγαιναν για γάμο

Φαίνεται, όμως, πως υπήρχε και κάποιος, που δεν έβλεπε με καθόλου μάτι αυτόν τον δεσμό. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη! Ο μάνατζερ του Ρουβά μάλλον δεν συμπάθησε ποτέ την πλούσια κληρονόμο. Ίσως επειδή ήταν αχώριστη με τον τραγουδιστή με συνέπεια οι δικές του συναντήσεις μαζί του να αραιώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ωστόσο, αυτός ο έρωτας δεν καρποφόρησε, αφού λίγο μετά τον χωρισμό τους, στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια, και ένα παραμυθένιο σπίτι.

Η Ρεμπέκα Γουανγκ κάνει καριέρα μοντέλου και στο εξωτερικό θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες. Έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές ενώ παραμένει το ίδιο όμορφή ίσως και περισσότερο από παλιά.

Πηγή: true.gr