Την χώρισε ο αρραβωνιαστικός της και αντί να πέσει στα πατώματα, μεταμορφώθηκε πλήρως, κέρδισε τα καλλιστεία και αυτός σίγουρα μετανιώνει.

Πραγματικά αγνώριστη έγινε μια 26χρονη Βρετανίδα, η Τζένιφερ Άτκιν, από το Λινκονσάιρ, που πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της και τον εαυτό της αφότου ο αρραβωνιαστικός τη χώρισε πριν από λίγα χρόνια.

Έχασε 50 κιλά και στέφθηκε στα καλλιστεία Μις Μεγάλη Βρετανία

Μέσα σε μια διετία, λοιπόν, η Τζένιφερ έχασε 50 κιλά, έγινε κούκλα και μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, τον περασμένο Φλεβάρη, κέρδισε στα καλλιστεία τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία!

«Όταν το αποφάσισα πριν από 5 χρόνια -μετά από χρόνια με αποτυχημένες δίαιτες– ότι επιτέλους πρέπει να γίνω αδύνατη και υγιής, δεν υπήρχε κανείς που να έχει χάσει τόσα κιλά και να μπορούσε να με εμπνεύσει», τόνισε η κοπέλα, η οποία, δε, λέει πως δεν μισεί τον αρραβωνιαστικό της, που την παράτησε κυρίως, όπως δηλώνει, λόγω της παλιάς εμφάνισή της, ούτε θεωρεί την πρωτιά της στα καλλιστεία ως κάποιου είδους εκδίκηση.

Δείτε φωτογραφίες με τον τίτλο από τα καλλιστεία

Τα αισθήματα για τον πρώην αρραβωνιαστικό της

«Οι άνθρωποι, καταλαβαίνω, θα ήθελαν να πω: Τον μισώ, αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση, δεν έπρεπε να με αφήσει, αλλά δεν μπορώ. Ακόμη τον αγαπώ ως άνθρωπο. Απλά δεν λειτούργησε», εξήγησε η 26χρονη που κέρδισε τα καλλιστεία.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: true.gr