Σοκαρισμένος είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, αφού όπως αποκάλυψε, έπεσε θύμα κλοπής από ένα γνωστό του πρόσωπο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο κομμωτής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ανέφερε πως το βράδυ του Σαββάτου είχε πάει για να παρακολουθήσει το live show του J2US. Αμέσως μετά, επέστρεψε στο ατελιέ του και το βρήκε ανοιχτό, με έναν άνθρωπο να βρίσκεται μέσα και να το ληστεύει.

«Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Λέω “ποιος είναι;” και πήγα προς τα πίσω. Ήταν 2μιση τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα “ελάτε γιατί με κλέβουν”. Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την αστυνομία. Μέσα σε πέντε λεπτά ήταν 4 περιπολικά εδώ».

«Τον έπιασαν και όταν του έβγαλαν την κουκούλα έπαθα σοκ γιατί ήταν γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου και φαίνεται ότι μου είχε κλέψει το κλειδί και εδώ και ενάμιση χρόνο με έκλεβε. Αποφάσισα να μη κινηθώ νομικά, μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγη: faysbook.gr

Πηγή: true.gr