Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha το J2US, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και 15 ζευγάρια που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους.

Ανάμεσα στα ζευγάρια είναι και η Φωτεινή Δάρρα με τον Παραολυμπιονίκη Ξιφασκίας Πάνο Τριανταφύλλου. Μετά το τέλος της εμφάνισής τους, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν από μερικές ημέρες πέθανε η μητέρα της.

«Ο Πάνος μου έχει δώσει δύναμη. Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μαμά μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες» είπε η Φωτεινή Δάρρα, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης συμπλήρωσε: «Η Φωτεινή μέχρι τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα είναι στο J2US. Όταν μπήκε μέσα και άρχισε να τραγουδάει με τον Πάνο είπα θα είναι φαβορί. Όταν είδα το πρώτο τους βίντεο σοκαρίστηκα».

Λίγα λόγια για την Φωτεινή Δάρρα

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο και ηθοποιία στη σχολή Θεοδοσιάδη. Αδερφός της είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας. Είναι παντρεμένη με τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη. Είχε μακροχρόνια σχέση με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και γάμο μιας εβδομάδας με τον Νίκο Μάνεση.

Για τη γέννηση της κόρης της, είχε πει: «Όλα απέκτησαν έντονο χρώμα και αληθινό νόημα: η μέρα, η νύχτα, οι εποχές, η φύση, τα συναισθήματα, η ευτυχία, ο πόνος. Έγινα πιο δυνατή, παλεύω τώρα για αυτήν και αυτό κάνει τη ζωή μου να έχει μεγαλύτερο νόημα και αξία»

Πηγή: true.gr