Τραγικό θάνατο βρήκε ο 21χρονος Ραφαήλ Σεϊρλής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Σάμου.

Ο 21χρονος συνοροφύλακας και εθελοντής πυροσβέστης ήταν συνοδηγός στο μοιραίο όχημα.

Ο Ραφαήλ επέβαινε στο όχημα μαζί με έναν 20χρονο, έναν 21χρονο και μία 20χρονη. Το όχημα εκινείτο με κατεύθυνση από το Μαλαγάρι προς την πόλη της Σάμου, όταν εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Εξαιτίας της σφοδρής πρόσκρουσης, ο Ραφαήλ εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι άλλοι τρεις συνεπιβαίνοντες μεταφέρθηκαν και αυτοί στο νοσοκομείο, με τη νεαρή να βρίσκεται σε πιο σοβαρή κατάσταση, ενώ ο ένας από αυτούς πήρε εξιτήριο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τον θάνατο του Ραφαήλ:

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας βυθίστηκε στο πένθος, θρηνώντας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 21χρονου Συνοριακού Φύλακα, ο οποίος είχε ενταχθεί στους κόλπους της, με την προ ολίγων μηνών πρόσληψή του.

Ένας νέος άνθρωπος, με όρεξη να προσφέρει στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θύμα στον βωμό της ασφάλτου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Ραφαήλ στην γειτονιά των Αγγέλων.

Η ανακοίνωση του δήμου Ανατολικής Σάμου:

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Κοινότητας Βαθέος, κ. Σταμάτη Σεϊρλη και στην οικογένειά του για τον άδικο χαμό του υιού του Ραφαήλ, Συνοριοφύλακα και Εθελοντή Πυροσβέστη του Δήμου μας, ο οποίος βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή βοήθειας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Πηγή: true.gr