Έχει να φανεί στα social εδώ και μέρες

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, είναι εξαιρετικά ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα σωρό στιγμιότυπο από την καθημερινή του ζωή και από τις εξορμήσεις του με την αγαπημένη του Γαία Μερκούρη (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες τους από το τελευταίο ταξίδι στην Άνδρο).

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως ο Άγγελος Λάτσιος τις τελευταίες μέρες είναι εξαφανισμένος από τα social media και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί.

Ξαφνικά σταμάτησε να ανεβάζει τόσο αναρτήσεις όσο και stories. Παρά μόνο δύο φωτογραφίες με γλυκά ανέβασε τις προηγούμενες μέρες χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πού βρίσκεται και με ποιους.

Με τι ασχολείται ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος και μοναδικός γιος της Ελένης Μενεγάκη έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελίσσεται σε έναν από τους πολυσυζητημένους celebrities της εποχής. Κάτι οι εκκεντρικές αναρτήσεις του, κάτι η σχέση του με την Γαία Μερκούρη και φυσικά, οι δύο διάσημοι γονείς του.

Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να φύγει και να σπουδάσει στην Αμερική αμέσως μόλις τελείωνε από το σχολείο, ωστόσο κάπου εκεί βρέθηκε στα σχέδιά του ο κορωνοϊός. Έτσι όλα ακυρώθηκαν και ο Άγγελος Λάτσιος έμεινε στην Ελλάδα.

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.

Μάλιστα ήδη έχει κάνει πλάνα για να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Youtube όπου θα ανεβάζει υλικό από extreme sports, τα οποία είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Πηγή: youweekly.gr

Πηγή: true.gr