Κρατώντας μία τεράστια τηλεόραση ένας 55χρονος άνδρας προσπάθησε να βγει από το κατάστημα ηλεκτρικών χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Το τερμάτισε ένας κατά συρροή κλέφτης καταστημάτων στις ΗΠΑ. Τον περασμένο μήνα συνελήφθη, καθώς προσπάθησε να κλέψει από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών μια τηλεόραση 70 ιντσών.

Ο 55χρονος που είναι γνωστός στις Αρχές συνελήφθη από τις κάμερες να προσπαθεί να βγάλει από το κατάστημα στο Σιάτλ την τηλεόραση, χωρίς φυσικά να περάσει πρώτα από το ταμείο για να πληρώσει.

Πλάνα από τις κάμερες του καταστήματος τον έχουν πιάσει να περπατά με θράσος προς την έξοδο και ενώ το προσωπικό ασφαλείας προσπαθεί να τον σταματήσει. Παρόλα αυτά ο κλέφτης καταφέρνει να βγει έξω από το κατάστημα, αλλά εκεί τον περίμεναν ήδη οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Μάλιστα, κάποιος από τους αστυνομικούς τον αναγνώρισε, λέγοντας ότι έχει κάνει πολλές κλοπές. Λίγο αργότερα το κατάστημα επιβεβαίωσε ότι ο συγκεκριμένος άντρας έχει κλέψει 22 φορές μέσα σε διάστημα τριών μηνών, αντικείμενα αξίας 6.000 δολαρίων.

Ψάχνοντας την περίπτωσή του διαπιστώθηκε ότι η δράση του χρονολογείται από το 1985, με περισσότερες από 30 κατηγορίες για διαρρήξεις, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και επιθέσεις.

Δείτε το βίντεο από το κατάστημα

Πηγή: true.gr