Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, καθώς και η μπάντα του στο The 2night Show. Με κoρωνοιό διαγνώσθηκε και ο Γιώργος Λιανός που είναι μαζί στο ραδιόφωνο. Ενώ, ο παρουσιαστής είναι πολύ ενοχλημένος με τις τελευταίες εξελίξεις. Είχε ετοιμάσει τα σχέδια του και δεν περίμενε να χαθούν όλα έτσι ξαφνικά.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έκανα ψυχοθεραπεία και χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή»

Για την περίοδο που χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για ακόμα μια χρονιά με τη βραδινή εκπομπή «The 2 Night show».

Εκτός από τα τηλεοπτικά του σχέδια όμως, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2008. «Αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη τώρα, το έκανα εγώ το 2008. Έκανα ένα stop ζήτησα τότε από το Mega να διακόψουμε το συμβόλαιό μου γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Έτσι μετά πήγα και έκανα ψυχοθεραπεία. Πήγα σε ψυχολόγους, πήγα σε ψυχίατρο, κάθισα στο σπίτι μου ένα χρόνο, έγραψα ένα βιβλίο. Χρειάστηκε να πάρω φαρμακευτική αγωγή και να μπορέσω να βρω τα νώτα μου και να ηρεμήσω ξανά» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πηγή: true.gr