Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πριν λίγο ότι νοσεί και εκείνη με κορονοϊο λίγες μέρες μετά τον Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, έκανε γνωστό με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα.

Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος…».

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊο και αυτές τις μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους

Πηγή: gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr