Κλεισμένοι μέσα σε μπαρ στην Τούμπα βρίσκονταν για εννέα ώρες ο ιδιοκτήτης, ένας υπάλληλος και οκτώ θαμώνες προκειμένου να μην τους αντιληφθεί η Αστυνομία και τους επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αστυνομικοί είχαν πληροφορηθεί για το συγκεκριμένο μπαρ ότι λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα. Όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι η πόρτα του μπαρ ήταν κλειδωμένη. Κανείς δεν άνοιγε και έτσι… έστησαν καρτέρι απ’ έξω.

Ωστόσο μέσα στο μαγαζί βρισκόντουσαν τα 10 άτομα τα οποία έκαναν απόλυτη ησυχία προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από την αστυνομία.

Περίπου στις 9:00 το πρωί ο ιδιοκτήτης του μπαρ άνοιξε την πόρτα με την αστυνομία τελικά να επιβάλει 150 ευρώ πρόστιμο στον υπάλληλο για μη χρήση μάσκας,150 ευρώ στους θαμώνες για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ στον ιδιοκτήτη για μη χρήση μάσκας.
Παράλληλα επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ για λειτουργία μετά τις 00:30 και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για απείθεια.

Πηγή: true.gr