Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην σύζυγό της Πασχάλη Τσαρούχα και το πως είναι ως πατέρας, στον Γρηγόρη Πετράκο και το πως είναι με τις κόρες τους ενώ αποκάλυψε ότι πριν λίγο καιρό πραγματοποίησε και ένα σόλο ταξίδι στη Ρώμη.

«Έχω πολλές αντιθέσεις σαν χαρακτήρας. Είμαι και νευρική και εξωστρεφής, χαρούμενη, αισιόδοξη… Τα παιδιά μου μού βγάζουν το παιδί μέσα μου. Είμαι αυστηρή όσον αφορά στις αρχές και τις αξίες», δήλωσε η ηθοποιός.

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει τρία παιδιά: τον 15χρονο Αχιλλέα, τον οποίο απέκτησε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, και τις δύο μικρότερες κόρες της, που απέκτησε με τον Γρηγόρη Πετράκο. Η ίδια περιέγραψε πως είναι να είσαι μαμά με ένα παιδί στην εφηβεία, λέγοντας πως πρέπει να πηγαίνει με τα νερά του.

«Ο Πασχάλης είναι ένας πολύ τρυφερός και δοτικός άνθρωπος. Πάντα ήταν έτσι. Είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, μας δένουν πολλά πράγματα», είπε για τον πρώην σύζυγό της.

«Ο Γρηγόρης είναι τρελαμένος με τις κόρες του. Τις πηγαίνει βόλτες, παίζει μαζί τους», είπε και αποκάλυψε πως όλα της τα παιδιά έχουν αδυναμία σε εκείνη.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μεγάλωσε παίζοντας στις αλάνες. Τώρα που μεγάλωσε προσπαθεί να ξεκλέβει λίγο χρόνο για τον εαυτό της.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για το ρόλο τις Βιολέττας στις «Άγριες Μέλισσες» και αυτή την περίοδο συμμετέχει στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο».

«Λατρεύω τους ρόλους εποχής και δεν είχα κάνει ποτέ. Έχουν μία άλλη ατμόσφαιρα, μία νοσταλγία… Θα ήθελα να ζω στην εποχή της Αναγέννησης».

Όπως αποκάλυψε, η Θεοφανία Παπαθωμά έχει απορρίψει πολλές δουλειές στην τηλεόραση το παρελθόν, ενώ τόνισε πως επιλέγει τις επαγγελματικές της δουλειές με βάση το ένστικτο.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr