Το «The Voice» επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής, για 7η συνεχόμενη χρονιά μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Στις θέσεις των τεσσάρων coaches βρίσκονται και πάλι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν ήταν και η 41χρονη Εφηνίκη από την Καλαμάτα. Στο βίντεο μέσα από το οποίο συστήθηκε στο κοινό, μίλησε ανοιχτά για την αγάπη της στο τραγούδι αλλά και τις τρεις δουλειές που κάνει για να επιβιώσει οικονομικά.

«Ονομάζομαι Εφηνίκη Ζαμπάρα είμαι 41 ετών και μένω στην Καλαμάτα Έχω τελειώσει Αγγλική Φιλολογία στην Αμερική αλλά εργάζομαι ως γραμματέας σε Ιατρείο. Έχω μία κόρη 10 ετών την Φαίδρα μου, η οποία με στηρίζει πάρα πολύ σε ότι και να κάνω, είναι πολύ καλό παιδί και η αλήθεια είναι ότι έχει ξετρελαθεί που έχω έρθει στο Voice. Ήθελε να έρθει κι αυτή να είναι δίπλα μου.

Από τα 17μου εργάζομαι και ως τραγουδίστρια στην Καλαμάτα. Όλες οι δουλειές που κάνω, καθώς και το μεγάλωμα του παιδιού, πήγαν πίσω τα όνειρά μου. Αυτό που επιδιώκω, είναι κάποια στιγμή να μην κάνω 3 δουλειές για να επιβιώσω, να μπορώ να έχω μια άνετη ζωή για μένα και το παιδί μου, μόνο με το τραγούδι», είπε η 41χρονη και οι κριτές λύγισαν.

Ενώ λίγο πριν ανέβει στο stage δήλωσε: «Το The Voice είναι η τελευταία μου ευκαιρία», ωστόσο κανείς από τους 4 coaches δεν γύρισε για να διεκδικήσει την Εφηνίκη Ζαμπάρα.

Πηγή: true.gr