Για άλλη μια φορά ο σκηνοθέτης εκμεταλλεύτηκε την παρουσία των κοριτσιών με μαγιό
Έχει γίνει πια συνήθεια, κάτι το αναμενόμενο. Το «The Bachelor» περιελάμβανε διόλου κατάλληλα πλάνα τις καλές εποχές, όταν η ώρα προβολής του ήταν στις 21:00. Τώρα που η ώρα προβολής έχει πάει μετά τις 23:00, ο σκηνοθέτης έχει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στο να κεντράρει την κάμερα στα σώματα των κοριτσιών.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τη Μαρία και την Τίνα να έχουν πάει εκδρομή με τον Αλέξη Παππά σε μια απομονωμένη παραλία για να κάνουν μπάνιο και να φάνε φρούτα με σαλάτα. Η Μαρία είναι η κοπέλα που είχε πληγωθεί από τον Αλέξη, όταν επιχείρησε να τον φιλήσει στο στόμα κι εκείνος έκανε προς τα πίσω, ενώ λίγο αργότερα φιλούσε ο ίδιος μια άλλη παίκτρια.

Η Μαρία είχε επιχειρήσει να φύγει από το παιχνίδι, αλλά ο Παππάς την έπεισε να αλλάξει άποψη.

Τώρα, οι τρεις τους, έκαναν τις βουτιές τους, ο Αλέξης Παππάς έγινε… μήλον την Έριδος, ενώ μετά η Τίνα και η Μαρία του σέρβιραν το φαγητό του, με την Τίνα να λέει πως θα βάλει μόνο στον Αλέξη και η Μαρία θα πρέπει να πάρει μόνη της.

Λίγο πριν, καθώς έμπαιναν στη θάλασσα, ο σκηνοθέτης έκανε τα κοντινά του στις πλούσιες καμπύλες τους οι οποίες θέλοντας και μη πρωταγωνίστησαν ξανά…


Πηγή: true.gr