Την προηγούμενη φορά σας το έγραψα πρώτη κι έπεσα μέσα 100%! Τώρα θα σας κάνω την πρόβλεψη μου για το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το The Bachelor την Παρασκευή που μας έρχεται και θα απομακρυνθεί από το όνειρο που έχει το όνομα «Παναγιώτης Βασιλάκος» αλλά θα κρατήσω και μια μικρή επιφύλαξη μέχρι τότε!

Ποια παίκτρια φεύγει από το The Bachelor αυτή την Παρασκευή
Αρχικά να τονίσω πως η μαγική τριάδα που μένει στο τέλος και διεκδικεί τον Παναγιώτη απαρτίζεται από τις Αντζελίνα, Βίβιαν και Νικόλ. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως στο σημείο που είμαστε μένουν ακόμα δυο αποχωρήσεις και στην μία σίγουρα θα είναι η Σία ενώ στην άλλη η Ραφαέλα! Το θέμα είναι σε αυτήν εδώ ποια φεύγει;

Πληροφορίες μου, όχι 100% επιβεβαιωμένες ακόμα, αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ και να μην σας τις μεταφέρω, αναφέρουν πως αυτή που την Παρασκευή δεν θα δει τριαντάφυλλο από τον Βασιλάκο είναι δυστυχώς η μικρή Ραφαέλα!


Τονίζω ξανά πως άνθρωπος είμαι λάθη κάνω και θα έχω την σίγουρη επιβεβαίωση αυτού του ρεπορτάζ μέσα στις επόμενες μέρες!

Με μαγιό και «καυτές» πόζες σε βίντεο κλιπ η Ραφαέλα του The Bachelor
Η Ραφαέλα είναι σε κάθε περίπτωση μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του The Bachelor και εμείς εντοπίσαμε ένα βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί και μάλιστα κλέβει την παράσταση, τόσο με το αποκαλυπτικό μαγιό της όσο και με τις καυτές της πόζες.

Η Κύπρια παίκτρια που έχει σκοπό να διεκδικήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και ήδη από το πρώτο επεισόδιο πήρε το πρώτο πολυπόθητο τριαντάφυλλο πριν καλά καλά ξεκινήσει η τελετή των ρόδων.

Λίγο καιρό λοιπόν πριν μπει στο ριάλιτι του ALPHA, ο Ραφαέλα συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του Ablaze με τίτλο «Stazi».

Η Ραφαέλα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, προκάλεσε ντελίριο σε σουπερμάρκετ, αφού στη θέα της και μόνο αλλά και στα παιχνίδια της με τον Αblaze, η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο. Η νεαρή Κύπρια καλλονή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, κερδίζοντας φυσικά και τις εντυπώσεις.

Πηγή: true.gr