Η πρωην παίκτρια του ριάλιτι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει. Η Αντζελίνα Χαλντέντα βιώνει δύσκολες στιγμές και δεν δίστασε να το δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «The Bachelor», βιώνει δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θρηνεί για την απώλεια του θείου και νονού της, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία και είναι κάτι που την πονάει πολύ.

Η Αντζελίνα Χαλντέντα τον αποχαιρέτησε με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Νονέ μου αγαπημένε! Πάντα θα σε θυμάμαι με αυτό το χαμόγελο… Θα θυμάμαι πάντα τα τελευταία λόγια που μου είπες « να μην τα παρατάω ποτέ… και να βάλω στην ζωή μου περισσότερο τον Χριστό και την Παναγία»
Ξέρω πως είμαι η κοριτσάρα σου όπως πάντα έλεγες!

Μας άφησες τόσο νωρίς και τόσο νέος…. Λυπάμαι μόνο που δεν αξιοποίησα τον χρόνο μου μαζί σου! Γιατί ο νονός είναι ο πνευματικός πατέρας και δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο… Συγγνώμη που δεν ερχόμουν να σε βλέπω τόσο συχνά όσο θα έπρεπε! Σε αγαπώ άπειρα να μας προσέχεις από εκεί ψηλά! 22/9/21».


Η πρωην παίκτρια απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Οι χαλαρές στιγμές της Αντζελίνας.

Η βραδινή έξοδος που θα της μείνει αξέχαστη.

Ποζάρει δίπλα από τα αγαπημένα της λουλούδια.

Η απώλεια του αγαπημένου της θείου της στοίχισε.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr