Στη φόρα η ζωή της πριν το ριάλιτι

The Bachelor 2: Τέλος καλό όλα καλά για τον Αλέξη Παππά και την Αθηνά New York, καθώς ο ηθοποιός αποφάσισε να μείνει μαζί της και να τη δώσει το πολυπόθητο μονόπετρο με ειδυλλιακό φόντο τη Σαντορίνη.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πληροφορίες για τη ζωή της νικήτριας, τις οποίες αγνοεί μέχρι και ο ίδιος ο Bachelor.

Η Ελληνοαμερικανίδα είχε μπει πιο διαβασμένη από κάθε άλλη εκεί μέσα, αφού στο επάγγελμα δηλώνει ηθοποιός και στην προσωπική της ζωή είναι… αρραβωνιασμένη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Οπότε μάλλον σκοπός της δεν ήταν ο φετινός μας εργένης, αλλά αυτό που θα μας προσφέρει θέαμα. Το κατάφερε, οπότε χαλάλι τα λεφτά της παραγωγής. Η ίδια δεν είχε κρύψει το επάγγελμά της ως ηθοποιός η αλήθεια είναι, αλλά ένα απόσπασμα από ρόλο της που κυκλοφορεί στο TikTok, μας δίνει να καταλάβουμε ότι η συμμετοχή της είναι όντως άλλη μία… δουλειά, διαλύοντας έτσι μια και καλή το μύθο του Bachelor.

@giovigrBachelor – Αθηνά:Επαγγελματίας ηθοποιός από N.Y. για να σιγουρέψου τα νούμερα τηλεθέασης! #giovi_fany #bachelor2grecce #bachelor

♬ πρωτότυπος ήχος – Mom despert

Για να καταλάβετε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, η ίδια έχει και προφίλ στο IMDb, οπότε είναι λίγο πιο επίσημο απ’ όσο πιστεύαμε.

Επίσημη επίσης είναι η σχέση της εκτός παιχνιδιού, αφού το 2019 φαίνεται να είπε το κλασικό ‘Ι do’ στην πρόταση γάμου του συντρόφου της, Νίκου. Η Αθηνά είχε ανεβάσει και κοινές φωτογραφίες τους στα social media, τα οποία όμως έκλεισε λόγω της συμμετοχής της στο Bachelor. Σε ένα από αυτά τα ποστ γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στην πρόταση γάμου και τη θετική απάντηση. Παρότι λοιπόν οι δυο τους ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να καθυστερήσουν το γάμο για τη συμμετοχή στο ριάλιτι, ή το εργάκι που παίζεται μπροστά στα μάτια μας κι εμείς αποκαλούμε ριάλιτι. Μην ξεχνάμε ότι κι ο Αλέξης είναι ηθοποιός.

Πηγή:athens.gr

Πηγή: true.gr