Η νικήτρια του The Bachelor έχει διαρρεύσει και όλοι μιλούν για αυτήν.

Η Νικολέττα είναι η νικήτρια του The Bachelor.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νικολέττα είναι η νικήτρια του The Bachelor και δείχνει πιο ερωτευμένη από κάθε άλλη μέσα στο παιχνίδι.

Πώς ήταν η Νικολέττα, νικήτρια του Bachelor πριν τις πλαστικές και γιατί χώρισε μετά το τέλος του παιχνιδιού;

Η Νικολέττα του Bachelor γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Φανατική Παοκτζού, η όμορφη κοκκινομάλλα κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο The Bachelor στα 21 της.

Όμως λίγο καιρό μετά το τέλος του Bachelor, Νικολέττα και Παναγιώτης Βασιλάκος χώρισαν.

Η Νικολέττα του Bachelor αυτοσυστήθηκε ως cheerleader. Πέρα από το πάθος της για τον χορό έχει πάθος με την αλλαγή στην εμφάνιση της.

Η αλήθεια είναι ότι η Νικολέττα του Bachelor έχει παλέψει πολύ για να βελτιώσει την εικόνα της.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τη Νικολέττα του Bachelor αγνώριστη πριν τις πλαστικές:


Ανατρέπει τα δεδομένα ο ALPHA: Τι θα ισχύσει με «The Bachelor» – «The Bachelorette» τη νέα σεζόν!
Αλλάζουν τα σχέδια του ALPHA λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μισού της σεζόν, με το «The Bachelor» να έχει κάνει την ανατροπή και να χαρίζει στο κανάλι απροσδόκητα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Παρά το γεγονός πως η παραγωγή του πολυσυζητημένου ριάλιτι επεξεργαζόταν το σενάριο την ερχόμενη σεζόν να λανσάρει τη γυναικεία εκδοχή του παιχνιδιού με την «Εργένισσα», εντέλει προσανατολίζεται σε έναν ακόμα κύκλο «The Bachelor».

Σύμφωνα με τη Real Life, παρά το γεγονός πως στον ALPHA επιθυμούσε το «The Bachelorette», η μεγάλη άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης του «Τhe Bachelor» έφερε δεύτερες σκέψεις, με το ρεπορτάζ να θέλει το ριάλιτι να συνεχίζει την επόμενη σεζόν με την κλασική εκδοχή του.

Αξίζει σαφώς να σημειωθεί πως οι αρνήσεις των Ελληνίδων celebrities να αναλάβουν χρέη… Εργένισσας είχαν προβληματίσει πολύ τον σταθμό, καθώς έχει πλέον ξεκαθαριστεί πως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί γυναίκα να πει το πολυπόθητο «ναι» γνωρίζοντας πως τα αρνητικά σχόλια θα είναι πολλά.

Πηγή: true.gr