Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν χθες βράδυ ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του και στις συζητήσεις που προκάλεσε η αποκάλυψή του ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο.

Ο ηθοποίος απάντησε για το αν τα παιδιά του έχουν δείξει σημάδια ότι τους αρέσει η υποκριτική:

«Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η κόρη μου με την μουσική και τα φιλολογικά κι ο γιος μου κάνει χρόνια μπαλέτο. Με άφησε λίγο έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο αυτό. Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει. Η ζωή μας από μόνη της αποφασίζει πού πηγαίνουν τα πράγματα.

Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν.

Όταν τον βλέπω να κάνει μπαλέτο, αισθάνομαι αυτήν την ευτυχία. Είναι πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο για το ανθρώπινο σώμα. Είναι συγκλονιστικό.»

Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την επιλογή του να κάνει αυτό που αγαπά

Ο 13χρονος γιος του ηθοποιού κάνει μπαλέτο από μικρή ηλικία, εδώ και έξι χρόνια και ο πατέρας του είχε μιλήσει ξανά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

«Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό περιβάλλον του μου είπε «εντάξει, βάλτο να παίξει μπάλα”. Αν θέλει το παιδί να παίξει μπάλα, θα παίξει. Το σώμα του μίλαγε, οποιοδήποτε συναίσθημα το μετέφερε εκεί».

«Στην ηλικία που είναι τώρα το παιδί λέει πως θέλει να το κάνει και θέλει να το βάλει στη ζωή του όλο και περισσότερο και αυτό νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός ενώ ανέφερε βλέποντας τα μαθήματα του γιου του αντιλήφθηκε ότι ο κλασικός χορός είναι μαγικό και ευγενικό πράγμα.

Πηγή: true.gr