Ξυπόλητος και καθισμένος οκλαδόν εμφανίστηκε σε σύνδεση με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και μοιράστηκε τον δικό του τρόπο σκέψης και ζωής με τους τηλεθεατές, δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό που έχει για τη φύση.

Οταν η παρουσιάστρια του ANT1 τον ρώτησε πώς άλλαξε τρόπο ζωής, ο Θανάσης Ευθυμιάδης της αποκάλυψε ότι γράφει ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται σε αυτό. «Γράφω ένα βιβλίο με όλα αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, αναφερόμενος στο πώς αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής. «Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο, απλώς θέλω να τα βάλω σε μια σειρά», πρόσθεσε.

Το ποστ του Θανάση Ευθυμιάδη για τα Θεοφάνια

Στη συνέχεια, με αφορμή τα Θεοφάνια και τον Αγιασμό των Υδάτων, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στο ποστ που έκανε, στο οποίο φαίνεται με τη σύζυγό του Αννα Δημητρίεβιτς σε ένα ποταμάκι, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία του νερού.

«Το καθαρό ζωντανό νερό είναι το καλλίτερο φάρμακο! Γιατί ξεχάσαμε να το πίνουμε;», γράφει ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο ποστ, και προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Μακριά από τη φύση, η υγεία μας καταρρέει. Η Φύση ΕΙΝΑΙ το φάρμακο!!!».

Θανάσης Ευθυμιάδης: Γιατί καίει φασκόμηλο στο σπίτι του

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τον λόγο που καίει στο σπίτι του φασκόμηλο. «Το φασκόμηλο είναι στην παράδοση και τη δικιά μας αλλά και την παράδοση των ιθαγενών της Αμερικής, αυτούς που λέμε Ινδιάνους. Οταν ανάβουμε το αποξηραμένο φασκόμηλο καθαρίζει ενεργειακά τον χώρο μας. Είναι μια πολύ απλή και φθηνή πρακτική, που μπορεί να την δοκιμάσει ο καθένας. Εμένα μ’ αρέσει και η μυρωδιά του φασκόμηλου, απλώς να είναι αποξηραμένο. Αυτό είναι μια απλή πρακτική. Το ξαναλέω, μέσα από τα απλά πράγματα ψάχνω την ευτυχία», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός εξήγησε ποια είναι η πρακτική που ακολουθεί για να διατηρεί ζωντανή τη φλόγα με τη σύζυγό του.

«Πλέον βλέπω τη γυναίκα μου και κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σeξ. Πρέπει να αφήσουμε το σeξ στην άκρη. Αλλιώς τον άνθρωπό σου τον βλέπεις σαν ένα αντικείμενο εκτόνωσης και μόνο. Αν δεν τον δεις πιο ερωτικά τον άνθρωπό σου, αν δεν τον εξυψώσεις στην ιερότητα του ερωτικού, τότε τον βλέπεις μόνο σαν αντικείμενο. Κοιτάς τον άνθρωπό σου στα μάτια. Είναι πολύ φθηνό και δωρεάν» είπε, εξηγώντας ότι κάθεται οκλαδόν και αντικριστά με τη σύζυγό του ως μία πράξη να κρατούν τη σχέση τους ζωντανή.

Πηγή: true.gr