Στη νέα του ανάρτηση ο ηθοποιός στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα
Μία δημόσια έκκληση έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ως γνωστόν, ο ηθοποιός εδώ και κάποια χρόνια «έχει γυρίσει την πλάτη» στα φώτα της δημοσιότητας και ακολουθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Στη νέα του ανάρτηση απευθύνεται στους Έλληνες κυνηγούς, ζητώντας τους να σταματήσουν να θανατώνουν άσκοπα τα ζώα και να σεβαστούν τουλάχιστον το όριο των θηραμάτων. Ειδικότερα, φέτος, μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε όλη την χώρα, τα ζώα που γλίτωσαν κατευθύνονται προς άγνωστα για εκείνα δάση και γίνονται εύκολοι στόχοι για τους κυνηγούς.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του: «Πάμε πάλι. Στις 20 Αυγούστου αρχίζει η κυνηγετική περίοδος στην Ελλάδα.
Μήπως θα έπρεπε το αρμόδιο υπουργείο (Αγροτικής Ανάπτυξης) να μεριμνήσει και με κάποιο διάταγμα, ειδικά για φέτος, να προστατέψει όσα ζώα γλίτωσαν απ τις πυρκαγιές; Μήπως θα έπρεπε οι αρμόδιοι να σκεφτούν ότι τα ζώα που γλίτωσαν θα βρεθούν σε άγνωστα δάση, όπου δεν θα έχουν τις φωλιές τους, τις οικογένειες τους, τα γνωστά τους μέρη που έβρισκαν νερό και τροφή; Μήπως θα έπρεπε να σεβαστούμε το σοκ που βίωσαν και την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκονται;

Αν, παρ όλα αυτά, αδερφέ μου κυνηγε, επιμένεις να πας και φέτος για κυνήγι, θα σου θυμίσω αυτά που σου είπα και πέρυσι :
Αν έχεις ανάγκη το κυνήγι για να φας, σε παρακαλώ τήρησε το όριο θηραμάτων. Μη σκοτώνεις απλώς για να τα στοιβαζεις στον καταψύκτη σου και με την πρώτη διακοπή ρεύματος, τα πετάς στα σκουπίδια _έτσι γίνεται συνήθως και το ξέρεις. Αν απλώς σου αρέσει η σκοποβολή, υπάρχουν και τα σκοπευτήρια.

Ευχαριστώ από καρδιάς…**Αν δεν πιστέψουμε πρώτα εμείς στο θαύμα, γιατί να μας βοηθήσει η Παναγία; Γιορτάζουμε την Παναγία
σα να είναι κάπου αλλού. Η Παναγία είναι εδώ. Η Παναγία είναι η μητέρα γη. Είναι παντού. Είναι σε κάθε δέντρο, σε κάθε λουλούδι και σε κάθε ποτάμι… Χρόνια Της πολλά λοιπόν! ❤️🙏»

Δείτε την δημοσίευση:

Πηγή : protothema.gr

Πηγή: true.gr