ΟΘανάσης Ευθυμιάδης έχει εδώ και καιρό αποσυρθεί από την υποκριτική και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ζει σε μία φάρμα με την οικογένειά του, έχει γίνει vigan και ζει μία εναλλακτική ζωή, την οποία όμως συχνά μοιράζεται από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ή τουλάχιστον μοιραζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες όταν και ο λογαριασμός του έπεσε από το δημοφιλές social media μετά την επίθεση που δέχτηκε από χάκερ. Ο ηθοποιός μάς είχε χαρίσει απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο από το νέο του lifestyle μέχρι ο αχρείος χάκερ πάρει τον έλεγχο του λογαριασμού του και ο ίδιος αναγκαστεί να ζητήσει να κατέβει το προφίλ.

Είτε με μηνύματα σε πινακίδες κατά των κυνηγών και υπέρ της ζωής των πουλιών, είτε με χορούς μέσα στη βροχή, είτε με βίντεο που μας επιδείκνυε πώς να καθαρίζουμε τη μύτη μας με νερό από πήλινα δοχεία, ακόμα και με τη χαμογελαστή πόζα του πάνω στην τουαλέτα του σπιτιού μας για να μας δείξει τη φυσική στάση αφόδευσης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν κάτι εντελώς ξεχωριστό μέσα στους εκατοντάδες Έλληνες σελέμπριτι.

Ποιες είναι όμως οι φωτογραφίες που δεν είχαμε την τύχη να δούμε ποτέ; Ποιες φωτογραφίες υπέκλεψε από τον προσωπικό λογαριασμό του Θανάση Ευθυμιάδη ο θρασύς χάκερ; Ποια από όλες αυτές θα ήταν το επόμενο viral του πρώην ηθοποιού πριν κατέβει ο λογαριασμός του;

Το Menshouse χάκαρε τον ίδιο τον χάκερ και έχει όλες τις απαντήσεις, όλες τις φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Ο Θανάσης μάς δείχνει πώς γίνεται το αυθεντικό σπαγκάτο πάνω σε δύο καρπούζια του αγρού του, μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος.

Όπου και να θέλεις να διαλογιστείς μπορείς. Τα κακαρίσματα δεν μπορούν να σε ενοχλήσουν όταν είσαι τόσο συγκεντρωμένος σε αυτό που σκέφτεσαι.

Σαν σύγχρονος Ταρζάν ψηλά στα δάση, ανάμεσα σε αετούς και κοράκια γίνεσαι ένα με τη φύση. Αν δεν το έχεις κάνει δεν μπορείς να ξέρεις τι χάνεις.

Και η θαλάσσια ζωή έχει δικαίωμα σε αυτόν τον πλανήτη να συνυπάρχει μαζί μας ειρηνικά. Αγάπη μόνο και για κάθε πλάσμα των ωκεανών.

Γίνε ένα με τα ζώα και αυτά θα γίνουν παντοτινοί σου φίλοι και σύντροφοι ακόμα και σε έναν υπνάκο.

Άραξε με το παρεάκι σου ακόμα και σε μέρη που φαίνονται απρόσιτα. Η φύση και το ένστικτο σου θα σε προστατέψουν.

Πηγή : menshouse.gr

Πηγή: true.gr