Όσα είπε η Θάλεια Ματίκα για το κύμα καταγγελιών στον θεατρικό χώρο.

Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το τσουνάμι καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Όταν διαβάζουμε τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και όταν υπάρχουν και τόσες κατηγορίες στο ΣΕΗ, εκεί τι σχόλιο να κάνεις; Νομίζω ότι η ιστορία είναι τόσο εμφανής, απλά επειδή υπάρχει η Δικαιοσύνη και η νομική οδός, περιμένουμε όλοι την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη».

Στη συνέχεια, η Θάλεια Ματίκα αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης, έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη εδώ και 9 χρόνια.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε έρθει ως μάρτυρας στο δημαρχείο, στον γάμο μας. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κόψει τους φιλικούς δεσμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια, οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία.

Παρ’ όλα αυτά αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια και έπληξαν τον χώρο μας και αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία», λέει η Θάλεια Ματίκα.

Πηγή: true.gr