Το ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν η μοναδική τηλεοπτική παρουσία που είχε καταφέρει να κρατήσει τις μηνιαίες της απολαβές σε εξαψήφιο νούμερο ακόμα και μετά τις μειώσεις, από μόνο του λέει πολλά.

Σήμερα, το οριστικό της τέλος από τον ALPHA είναι πρώτο θέμα συζήτησης, με την ίδια να δηλώνει πως πράγματι σκοπεύει να μείνει εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων. Δεν έχει, όμως, κανέναν σκοπό να μην εξακολουθήσει να εκμεταλλεύεται το τεράστιο brand name της που όλα αυτά τα χρόνια εξασφάλιζε στο κανάλι της Κάντζας διαφημιστικά πακέτα εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ελένη, λοιπόν, μένοντας εκτός τηλεόρασης ετοιμάζει το επόμενό της βήμα, αυτή τη φορά στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με όσα ακούγονται, πολλές είναι οι εταιρείες που την έχουν προσεγγίσει προκειμένου να συνεχίσει τη διαφήμιση των προϊόντων τους διαδικτυακά. Και όταν λέμε διαδικτυακά, δεν εννοούμε μόνο μέσω Instagram -όπου για κάθε διαφημιστικό ποστ λαμβάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ- αλλά και μέσα από μια νέα, γυναικεία ιστοσελίδα που θα φέρει το όνομά της!

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως το νέο αυτό βήμα δεν θα κοστίσει ούτε ένα ευρώ στην Ωραία Ελένη, καθώς μεγάλες εταιρείες επιθυμούν να το χρηματοδοτήσουν ευθύς εξαρχής.

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα με αμιγώς γυναικείο περιεχόμενο η οποία θα είναι χτισμένη πάνω στο brand name της Ελένης. Θα έχει κανονική ροή θεμάτων και πολλά advertorials τα οποία μπορούν να εξασφαλίσουν στη Μενεγάκη ακόμα και… τα διπλά, σε σχέση με τις απολαβές της στην τηλεόραση, καθώς μιλάμε για εγχείρημα που θα βασίζεται καθαρά στο πώς η Ελένη μπορεί να πουλήσει το όνομά της και μαζί μ’ αυτό τα προϊόντα των εταιρειών που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται.

Ακόμα και οι συνεργάτες που θα εμπλακούν στο νέο της βήμα (συντάκτες, αρχισυντάκτες, διευθυντές, τεχνικοί) θα πληρωθούν χωρίς η ίδια να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει προσωπικά της κέρδη, με τους μιντιακούς ομίλους να «τρέμουν» την παρουσία της Μενεγάκη στον χώρο. Αιτία; Η ίδια δεν χρειάζεται να μπει σε κανέναν όμιλο για να πετύχει, πράγμα που σημαίνει ότι η πίτα θα μοιραστεί από την αρχή.

Γυναικείες ιστοσελίδες έχουν δημιουργήσει πολλές κυρίες της τηλεόρασης όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, η Τζένη Μπαλατσινού και η Φαίη Σκορδά.

Η «είσοδος» της Ελένης, όμως, θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό κι αυτό έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται…

Πηγή: true.gr