Η παρουσιάστριά Τατιάνα Στεφανίδου μας αναστατώνει ξανά !

Η Τατιάνα Στεφανίδου είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει, έχει κτίσει την δική της μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, η οποία ξεκίνησε απο την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και πλέον ως παρουσιάστρια ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών.

Απο την πρώτη στιγμή που την πρωτοείδαμε είχε έναν αέρα μια φινέτσα η οποία την ακολουθεί σε ολόκληρη την καριέρα της η οποία περιλαμβάνει τηλεοπτικές εκπομπές με ένα δικό της ειδικό και ιδιαίτερο τηλεοπτικό κοινό.

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1970 στην Αθήνα από τους Άννα και Μίμη Στεφανίδη και έχει καταγωγή από τη Φτελιά Δράμας όπου .

Για όσους δεν το γνωρίζουν έχει έναν αδελφό, τον Δημήτρη. Η Τατιάνα αποφοίτησε από το Αρσάκειο ενώ στην συνέχεια έκανε σπουδές πάνω στον χορό στο School of Arts του Αμβούργου με την επιστροφή της όμως στην Ελλάδα, αποφάσισε να φοιτήσει στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab!

Φυσικά μιλάμε για μια επιτυχημένη παρουσιάστρια η οποία βέβαια έχει τόσες αντιπάθειες όσες και συμπάθειες. Εκτός όμως απο μια πολύ επιτυχημένη και ταλαντούχα επαγγελματίας είναι και μία εντυπωσιακά κομψή γυναίκα που σαγηνεύει σε κάθε της εμφάνιση τόσο με την ομορφιά της όσο και με το γούστο της.

Ακόμα και στις sport εμφανίσεις η Τατιάνα Στεφανίδου θα εμφανιστεί όσο πιο κομψή γίνεται. Υπάρχει όμως και μια άλλη εικόνα της, την οποία επιλέγει να την δείχνει σπάνια, όταν όμως την αποκαλύπτει εκεί γίνεται πραγματικός χαμός, αφού μπορεί εκτός απο κομψή να είναι ιδιαίτερα αισθησιακή και μερικές φορές και προκλητική.

Δείτε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ…

Πηγή: true.gr