Σύλληψη εμπρηστή: 47χρονος Έλληνας συλλαμβάνεται live

Σύλληψη εμπρηστή: Viral έχει γίνει το βίντεο όπου συλλαμβάνεται φερόμενος εμπρηστής στην περιοχή της Πετρούπολης, προκαλώντας οργή στους χρήστες. Οι καταγγελίες και μαρτυρίες και εμπρηστές όλο και πληθαίνουν. Με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σε πάνω από 7 συλλήψεις τις τελευταίες ημέρες. Με γκαζάκια και κάθε μέσο που διαθέτουν προσπαθούν να βάλουν φωτιές σε άλση και δάση, χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση.

Σε αυτήν την περίπτωση όμως, στην Ασφάλεια προσήχθη το απόγευμα του Σαββάτου ένας 47χρονος Έλληνας. Ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον εμπρησμό στο Άλσος Πετρούπολης.

Πολίτες είδαν -ευτυχώς νωρίς- τη φωτιά και έναν ύποπτο άνδρα να απομακρύνεται από το σημείο που ξεπήδησαν οι φλόγες. Κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική είχε λάβει κλήσεις και για άλλες 5 φωτιές σε κάδους στο ίδιο σημείο -πιθανότατα βαλμένες από τον ίδιο δράστη. Οι οποίες αντιμετωπίστηκαν αμέσως.

Ευτυχώς, η αντίδραση των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν άμεση και ο φερόμενος ως δράστης δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί πέφτοντας στα χέρια τους. Στην κατοχή του βρέθηκε ένας αναπτήρας, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο ίδιος δεν αρνήθηκε την πράξη του κατά τη σύλληψή του.

«Θα φάτε καλά», ακούγεται να λέει σε αστυνομικούς και πολίτες. Με έναν εξ’ αυτών να του απαντά: «Έτσι και πάθει τίποτα το βουνό ξέρεις τι θα βάλω στον κ@λο σου;».

«Αν έχεις βάλει φωτιά θα φας 200 μπουvιές εύκολα», ακούγεται να του λέει κάποιος άλλος.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για εμπρησμό.

Το viral βίντεο της σύλληψης του 47χρονου εμπρηστή

Πηγή: i-diakopes.gr

Πηγή: true.gr